Opdrachtgevers over mijn werk

“In de korte periode dat ik met Esther heb samen mogen werken, heb ik haar leren kennen als een enthousiaste collega met een uitstekend tekstgevoel. Een prima eindredacteur die de content naar de doelgroep weet te vertalen. Ik hoop in de toekomst nog eens vaker met haar samen te mogen werken!”
(Nathalie Vreeburg, sr. content specialist, Flair online, 2016)

————————————————————————————

“Esther is een allround tekstredacteur die alle facetten van redigeren en eindredactie tot in de puntjes beheerst. Ze is kritisch, precies, creatief, collegiaal en komt waar nodig met slimme oplossingen. Daarnaast heeft ze, niet onbelangrijk, een goed gevoel voor humor. Kortom: een aanwinst voor onze tekstredactie!”
(Leontine Haverhals, chef tekstredactie Margriet, 2015)

————————————————————————————

“Esther zorgde ervoor dat onze foldertekst die uitstraling kreeg waarnaar we op zoek waren. En dat op zeer korte termijn. Zeer fijne relatie om mee samen te werken en absoluut aan te bevelen.”
(Guido van het Erve, directeur Tweespraak, 2013)

————————————————————————————

“Esther is een rots in de branding. De producties die zij maandelijks voor Know How onder handen neemt – en die vaak tot op het bot geredigeerd moeten worden – komen altijd voor de deadline terug. Ze reageert snel, heeft een scherpe blik, werkt als een dolle en weet feilloos alle puntjes op de i te zetten. Bovendien denkt ze creatief mee en geeft ze vaak suggesties voor verbeterpunten. En ze houdt van een grap! Dat alles maakt Esther een heel fijne freelancer om mee samen te werken.”
(Miranda Schoonderwoerd-Corral, coördinerend eindredacteur Know How, 2013)

————————————————————————————

“Als redacteur van de 100% reisgidsen bij uitgeverij mo’media heb ik veelvuldig met Esther samengewerkt, zowel voor eindredactie als proeflezen. Ik kon altijd een beroep doen op haar redactiekunsten. Een last-minute opdracht bij haar neerleggen was nooit een probleem. Daarnaast was Esther heel dedicated (ze wilde net zo graag als ik mooie gidsen maken), betrouwbaar en stipt. Ze heeft nooit een deadline gemist. Daarnaast is Esther ook heel prettig in de omgang en dit maakt haar tot een fijne externe redacteur om mee samen te werken.”
(Marieke Roggeveen, voor uitgeverij mo’media, 2013)

————————————————————————————

“Vlak voor de publicatie van de gids ‘De boodschappencoach’ van Ralph Moorman (uitgeverij CocoBooks), heeft Esther Hoff snel, efficiënt en vakkundig er alle tik- en taalfouten uit verwijderd en op een reeks punten de stijl verbeterd. Zij heeft ons met haar scherpe blik ook nog voor ontwerpfoutjes behoed. Zij kan goed omgaan met Indesign, lost problemen vaardig op en is flexibel in haar werktijden. Het is zeer prettig om met deze vakvrouw te werken!”
(Pim Christiaans, uitgever CocoBooks, 2013)

————————————————————————————

“Esther Hoff heeft mijn manuscript naar een hoger plan geholpen door niet alleen zeer punctueel taalcorrecties door te voeren, maar ook als eindredacteur met kennis van zaken suggesties te doen die de duidelijkheid ten goede kwamen. Met een geweldig resultaat, binnen de afgesproken tijd geleverd.”
(Robert Elsing, auteur van het boek Commerciële Intelligentie, 2013)

————————————————————————————